Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Jeremiah Johnson 1

Serie: Jeremiah JohnsonJeremiah Johnson

johnson_sc__de_noorman_arnhem
€ 10,25

Specificaties

Serie: Jeremiah JohnsonJeremiah Johnson
001
Nederlands
Softcover
20 april 2021
9789463942362
StripsDaedalus

Omschrijving

Johnson is een hardboiled pelsjager die totaal over de rooie gaat als blijkt dat zijn vrouw en ongeboren kind afgeslacht zijn door een passerende bende Crow-indianen. Van dan af staat zijn leven in het teken van wraak en bouwt hij een gruwelijke reputatie op van Crow-killer en menselijke-levereter, weliswaar zonder de bijhorende Hannibal Lecter-chianti.  In dit eerste deel leiden scenaristen Fred Duval en Jean-Pierre Pécau je heel geleidelijk naar die tussentijdse apotheose toe. Als je de flaptekst leest, weet je wat je te wachten staat en toch ben je even van je melk als het zover is.  De tekeningen van Jack Jadson zijn degelijk, maar hij heeft de neiging om zijn figuren heel duidelijk af te lijnen en dat doet soms wat gekunsteld aan. De scène waarbij Johnson zijn dode vrouw in de blokhut aantreft, deed ons niettemin even naar adem happen. 

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden