Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieNose art

Serie: Pin-up van de B-24Pin-up van de B-24

de_pin-up_van_b24_stripboek_arnhem
€ 11,25

Specificaties

Serie: Pin-up van de B-24Pin-up van de B-24
002
Nederlands
Softcover
15 november 2022
9789463944502
StripsDaedalus

Omschrijving

Slot van deze schitterende reeks in twee delen over de lotgevallen van een B-24 en zijn bemanning, én de pin-up die de romp van het toestel siert. Ik ben niet zomaar een tekening, ik ben de engelbewaarder van mijn B-24. Voor Glenn is wat er in mei 1944 gebeurt een ware ramp. De dag waarop zijn bommenwerper crasht hij is de enige overlevende botst het hospitaalschip Louisiana op een zeemijn. Aan boord zijn drie verpleegsters, Lana, Glenns vrouw, Alice, de vrouw van Fred, zijn copiloot, en Candy, de vrouw van Johnny, de bombardeur. Ze zijn voorgoed verdwenen. Vijftien jaar later reist oud-majoor Glenn Baxter naar Libië voor een missie van een firma die naar olie speurt. Hij wil van de gelegenheid gebruikmaken om het wrak van zijn bommenwerper te vinden en te achterhalen wat er met zijn bemanning is gebeurd.

Meer uit deze serie

Ali La Can Pin-up van de B-24Pin-up van de B-24
001
Softcover
€ 11,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden