Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie


Ontstaan

Serie: ElecboyElecboy

deadelus_de_noorman_arhhem_manga_winkel_stripboeken
€ 10,25

Specificaties

Serie: ElecboyElecboy
001
Nederlands
Softcover
16 november 2021
9789463943567
StripsDaedalus

Omschrijving

Op een kurkdroge aarde, geblakerd door de zon, lijken vrede en wijsheid vervlogen. De oude, beschaafde wereld heeft plaatsgemaakt voor armoede, geweld en barbaarsheid. In een westerndecor, tussen de provisoire hutten en zonnepanelen, probeert een onafhankelijke gemeenschap te overleven. De zoektocht naar water is een voortdurende bezorgdheid.
De jonge Joshua is verliefd op Margot, de zus van Sylvio, een onbeschofte kerel die er plezier in schept hem klappen te verkopen. Sylvio hoort bij de clan van de hoogten, die een terreurbewind voert over de andere inwoners.
Op een dag gebeuren er vreemde dingen. Terwijl ze werken aan het waternetwerk worden de vader van Joshua en zijn team aangevallen door vreemde, engelachtige schepsels in deze post-apocalyptische wereld gaat de strijd voor het overleven voort, tot de wereld vergaat!

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden