Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Sammy integraal 2

Serie: Sammy integraalSammy integraal

sammy_integraal_2
€ 34,95

Specificaties

Serie: Sammy integraalSammy integraal
002
Nederlands
Hardcover
15 april 2021
9789085526797
StripsSaga

Omschrijving

Na de creatie van de lijfwachtenreeks Sammy in 1970 rijgen Berck en Raoul Cauvin de nieuwe verhalen aan elkaar in Robbedoes en in album. De lezers van het weekblad belonen de reeks met almaar hogere posities in de opiniepeilingen. Intussen hebben de auteurs voldoende inspiratie voor lange vervolgverhalen. Een albumverbod in Frankrijk gooit echter roet in het eten. Dat album, met een verhaal over corruptie en dranksmokkel door de maffia, wordt zelf over de Belgisch-Franse grens gesmokkeld! Saga Uitgaven bundelt alle verhalen van Sammy in een reeks van tien integralen met heel wat bonuspagina’s. Deze integraal bundelt in chronologische volgorde de avonturen: El Presidente, De Lijfwacht met Acht Poten, De Lijfwachten Zijn Knetter, Lijfwachten en Koning Dollar en drie korte bonusverhalen. Zorgvuldig samengestelde uitvoering met tientallen bonuspagina’s. Vier delen per jaar!

Meer uit deze serie

Sammy integraal 1 Sammy integraalSammy integraal
001
Hardcover
€ 34,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden