Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieSpelregels

Serie: PhobosPhobos

stipboekwinkel_arnhem_phobos_2_manga
€ 27,95

Specificaties

Serie: PhobosPhobos
002
Nederlands
Hardcover
9 november 2022
9789464601275
StripsDark Dragon Books

Omschrijving

Deze oplage is helaas met een misdruk verschenen. Binnenkort volgt de herdruk. Twaalf astronauten. Twaalf spelers. Twaalf verliezers. Vanuit anonimiteit opgestuwd naar internationale glorie, staan ​​de twaalf vrijers van het Genesis-programma op het punt Mars te bereiken en hun partner voor het leven te kiezen. Naarmate het einde van het speeddaten nadert, neemt de druk toe en vallen de maskers. Léonor, de Franse kandidate, wordt ingehaald door dit spel waaraan ze niet wilde deelnemen. Maar de regels zijn krom en de vrijers lopen het risico allemaal verliezers te worden want het de echte uitdaging is hun overleving voor iedereen. Phobos, de bekroonde bestseller-saga is een gewichtloze sci-fi-thriller die ruimteromantiek en een race om te overleven combineert.

Meer uit deze serie

Eendagsvliegen PhobosPhobos
001
Hardcover
€ 27,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden