Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie


Terug naar de verloren wereld

Serie: EdenEden

eden_1_terug_naar_de_verloren_wereld
€ 8,99

Specificaties

Serie: EdenEden
001
Nederlands
Softcover
2 november 2021
9789491593871
StripsHum

Omschrijving

Ze hadden gedroomd van de hemel op aarde... Ze zullen de hel kennen! 1970. Kathy Malone, de kleindochter van journalist Edward Malone die professor Challenger had vergezeld bij de ontdekking van de verloren wereld, gaat op zoek naar deze beroemde wereld. Ze kreeg de notitieboekjes van haar grootvader te pakken waarin hij alles beschreef wat hij had meegemaakt. Ze vertrekt met een stel feesthippies op zoek naar Eden op aarde, vastbesloten om daar een gemeenschap te stichten, ver van het tumult van de consumptiemaatschappij. Maar Kathy, net afgestudeerd in de paleontologie, waakt ervoor om niet te praten over prehistorische horloges, dinosaurussen, allosauriërs en andere pterosauriërs die in de aantekeningen van haar grootvader worden beschreven. De ontdekking van zulke dieren die de Graal vormen voor elke zichzelf respecterende paleontoloog! Alle kleine band (ze zijn zes, drie jongens, drie meisjes) ontmoeten elkaar in Rio de Janeiro voor het grote vertrek. Ze gaan aan boord van twee Volkswagen-busjes voor een reis van drie weken door het platteland en vervolgens door de jungle.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden