Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieWinnetou 1e bundel

Serie: WinnetouWinnetou

karl_may_de_verhalen_de_noorman_arnhem_stripboek_winkel
€ 22,96

Specificaties

Serie: WinnetouWinnetou
001
Nederlands
Hardcover
26 juli 2022
9789034303981
StripsArboris

Omschrijving

De oorspronkelijke verhalen werden gepubliceerd door het Walter Lehning Verlag. In de twee bundelingen die door Uitgeverij Arboris en De Boekenhalte worden uitgegeven zijn negen verhalen opgenomen die in 1964 zijn verschenen in de Metropolisreeks. Er zijn toentertijd 20 boekjes uitgegeven met om en om een verhaal over Winnetou en Old Shatterhand en een verhaal over Kara Ben Nemsi. In deze verhalen werden telkens twee pagina's in kleur gevolgd door twee pagina's met een steunkleur. In deze bundelingen is het laatste verhaal, 'De geest van Llano Estacado', niet opgenomen, daarmee begon namelijk een geheel nieuw verhaal.
De eerste negen delen van het Winnetou-verhaal beschrijven nauwkeurig de ontmoeting tussen de hoofdfiguren Old Shatterhand (Karl May) en Winnetou, de zoon van het opperhoofd van de Apachen. Old Shatterhand maakt hier, tijdens de uitoefening van zijn beroep als landmeter voor de aan te leggen spoorweg, kennis met diverse bijzondere figuren als de trapper Sam Hawkens en zijn vrienden, maar ook met Rattler, die een cruciale rol in het verhaal speelt. En natuurlijk ontmoet hij Winnetou, die hij diverse malen het leven redt en waarvan hij bloedbroeder wordt.

Meer uit deze serie

Winnetou 2e bundel WinnetouWinnetou
002
Hardcover
€ 27,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden