Zaterdag 13 augustus komt Aimée naar de Noorman voor een signeersessie van haar nieuwe album Zestig lentes

 

Natasja

De Waalse uitgeverij Adalem (het vroegere Noir Dessin) vertaalde speciaal voor de Nederlandstalige markt negen thematische luxeboekjes met een grote selectie. Natasja is in de meeste boekjes de grote aanwezige, soms zoals lezers haar nog nooit hebben gezien.  Alle boekjes zijn in hardcover op A5-formaat en verschijnen in een genummerde oplage van 150 exemplaren met een door Walthéry gesigneerde ex libris. De inhoud is volledig in kleur.  Prijs  € 540,- voor de set.  Hieronder vind je het complete overzicht van de negen boekjes met wat toelichting.

Het intieme dagboek van Natasja (48 pagina's): Met vele pin-uptekeningen van de bekende luchtstewardess en avonturierster.
Betty Strip (40 pagina's): Het oorspronkelijke korte verhaal voor het eerst in kleur, gevolgd door een nooit in het Nederlands verschenen parodie op Betty Strip.
X-rated (64 pagina's): De inhoud van de portfolio "Classé X", speciaal voor deze uitgave ingekleurd. Aangevuld met heel wat tekeningen voor diverse doeleinden.
De 7 hoofdzonden (60 pagina's): Alle potlood-, geïnkte en ingekleurde tekeningen voor de al lang uitverkochte portfolio's "De 7 hoofdzonden" en "Leve de vakantie".
Natasja: Reclamemeisje (72 pagina's): Een overzicht van Natasja in advertenties, folders, brochures en andere reclame voor uiteenlopende bedrijven doorheen de decennia.
Proost (88 pagina's): Een bijzonder groot overzicht van talloze etiketten en extra promotiemateriaal die Walthéry voor bieren, wijnen, champagnes, pèkèts/jenever en sterkedranken tekende.
Natasja blootgesteld (96 pagina's): Met tekeningen van Natasja in haar blootje.
Koken met uw huisdieren (40 pagina's): Een grappig receptenboekje, verluchtigd met speciaal voor deze uitgave gemaakte illustraties van Natasja en heel wat huisdieren. 
Natasja: Haar eerste signeerstapjes (72 pagina's): Een uitgebreid overzicht van unieke, vaak prachtige signeertekeningen sinds 1960.

 

Suske en Wiske Hommage

In november verschijnt er een luxe hommage album van Suske en Wiske van niemand minder dan Dirk Stallaert.  Luxe uitvoering  halflinnen 56 pagina’s  met 4 pagina’s aan schetsmateriaal en gesigneerde ex libris.  € 65.-

 Wil je een van deze titels? Laat het de Noorman dan weten want ze zijn vaak snel uitverkocht.

 Nieuw


Het gouden geheim

Bekijk in de webshop

Vier vrienden raken intens verwikkeld in een spannend complot. Tijdens hun zoektocht ontdekken zij de waarheid over henzelf, een mysterieus graf en het langste stripverhaal ter wereld. Spanning, humor en Shakespeare samengebald tot een meeslepend epos over het ontstaan, de groei en historie van Gouda, een van de best bewaarde steden van Nederland! 

 

Winnetou 1e bundel

Bekijk in de webshop

De oorspronkelijke verhalen werden gepubliceerd door het Walter Lehning Verlag. In de twee bundelingen die door Uitgeverij Arboris en De Boekenhalte worden uitgegeven zijn negen verhalen opgenomen die in 1964 zijn verschenen in de Metropolisreeks. Er zijn toentertijd 20 boekjes uitgegeven met om en om een verhaal over Winnetou en Old Shatterhand en een verhaal over Kara Ben Nemsi. In deze verhalen werden telkens twee pagina's in kleur gevolgd door twee pagina's met een steunkleur. In deze bundelingen is het laatste verhaal, 'De geest van Llano Estacado', niet opgenomen, daarmee begon namelijk een geheel nieuw verhaal. De eerste negen delen van het Winnetou-verhaal beschrijven nauwkeurig de ontmoeting tussen de hoofdfiguren Old Shatterhand (Karl May) en Winnetou, de zoon van het opperhoofd van de Apachen. Old Shatterhand maakt hier, tijdens de uitoefening van zijn beroep als landmeter voor de aan te leggen spoorweg, kennis met diverse bijzondere figuren als de trapper Sam Hawkens en zijn vrienden, maar ook met Rattler, die een cruciale rol in het verhaal speelt. En natuurlijk ontmoet hij Winnetou, die hij diverse malen het leven redt en waarvan hij bloedbroeder wordt. 

 

Winnetou 2e bundel

Bekijk in de webshop

 

 

Tanguy en  Laverdure speciale editie

Bekijk in de webshop

Tanguy en Laverdure, de bekende Franse jetpiloten, slagen er al sinds 1959 in om telkens weer buitengewoon spannende avonturen te beleven. In deze speciale dubbeldikke editie van de albumreeks zijn acht korte en langere verhalen opgenomen die spelen tussen 1959 en de huidige tijd en die soms een bijzonder inzicht geven in de achtergronden van de twee piloten; zo leren we bijvoorbeeld ook de vaders van Michel en Ernest kennen! Aan de verhalen is meegewerkt door een grote groep bekende Franse stripmakers: Jean-Charles Kraehn, Yvan Fernandez, Fred Duval, Corbeyran, André Le Bras, Patrice Buendia, Frédéric Zumbiehl, Matthieu Durand, Sébastien Philippe, Francis Bergèse, Héloret en Gilles Laplagne. Elk verhaal wordt telkens gevolgd door een kort uitgebreid geïllustreerd dossier over de in de strips voorkomende vliegtuigen. 

 

Tanguy en  Laverdure speciale editie - HC

Bekijk in de webshop

 

 

Buikmans en builenkop
Draak en Gif 2

Bekijk in de webshop

In Nienors is alles giftig en het leven dan ook tamelijk onzeker. Greyson de onverschrokken krijger, Névo de scherpzinnige dokter en Natch de luidruchtige ingenieur zijn de grootste avonturiers van de stad. Ze zijn ook vrienden en meedogenloze concurrenten. Negentien jaar na een mislukte expeditie in een wensput gaan Névo en Greyson terug naar de draak die ze destijds in de put hebben leren kennen. Hun doel: hun dwaasheid van vroeger goedmaken. Ze gaan met hulp van de draak terug in de tijd om hun vroegere ‘ikken’ duidelijk te maken niet aan de expeditie te beginnen. Maar wie zegt dat fouten zich niet kunnen herhalen?

 

Buikmans en builenkop
Draak en Gif 2 HC

Bekijk in de webshop

 

 

Ahmed op de goede plek op het verkeerde moment

Bekijk in de webshop

Mensen sterven soms in algemene onverschilligheid. Deze mensen die geen familie hebben, geen entourage, geen vriend. Soms blijven ze lang thuis voordat ze worden ontdekt. Gelukkig is het bedrijf dat Derrick en zijn collega's in dienst heeft verantwoordelijk voor het opruimen voordat het hele gezin voorbijgaat. Wat ze ontdekken is niet altijd mooi om te zien. En dan is er die ring.

 

RIP promopakket deel 1 en deel 2

Bekijk in de webshop

 

 

Comanche - Water en Vuur

Bekijk in de webshop

Nu alles koek en ei lijkt op de drie-zessen ranch breekt de pleuris uit in de naaste omgeving: eerst wordt het lijk gevonden van een onbekende, vervolgens steekt een maniak naburige ranches in de fik. Maar wie? In deze vierde bundeling de laatste door Hermann getekende verhalen.