Er verschijnen binnenkort weer een aantal luxe titels, interesse? Laat het de Noorman dan weten, We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk binnen een van mijn favorieten. Irena

 • Luxe XIII deel 28 
  Verschijnt in een oplage van 200 ex. met genummerde en gesigneerde prent.  € 65.- Let op je schijft je dan ook in voor de volgende uitgavens .

 •  Luxe Thorgal deel 40 
  Verschijnt in een beperkte oplage van slechts 100 ex. met genummerde prent (niet gesigneerd) € 150,- 

 • Vrije vlucht Servais  ( Bellem)
  In een beperkte oplage van 150 ex. met genummerde en gesigneerde prent. € 65,- 

 • Wild West  Calamity Jane  / Wild Bill
  Een uitgave van Dupuis  ( Lamontagne  * Gloris) 114 pagina’s zwart / wit + schetsdossier met genummerde en gesigneerde ex libris op 150 ex. Formaat 235 / 310  € 84.95  

 • Luxe Blake en Mortimer 28 
  Groot formaat  289 / 368 met gesigneerde ex libris € 199.95 

 

Sigmund tweeendertigste sessie

Bekijk in de webshop

In deze tweeëndertigste sessie blijkt dat dokter Sigmund niet instagrammable is. De kleine therapeut is slachtoffer van de Black Fridayterreur, geeft uitleg over de underboob en stort zich op de Boekenweek. Tussendoor wordt zijn praktijk overspoeld door digibeten, hoarders, pessimisten, stoïcijnen, seksisten, kabouters, nafluiters, Van Moof-eikels, visual storytellers en meneer Baltus, die worstelt met zijn rol als man. Als bonus in deze sessie: de strip die geen enkele Volkskrant-lezer snapte! 

 

Sirocco

Bekijk in de webshop

Drie generaties van een atypisch gezin, tussen Venetië en Sicilië. Mia is afgestudeerd en heeft maar één doel voor ogen: danseres worden. Ze woont bij een liefhebbende vader, die zijn privéleven on hold heeft gezet om haar op te voeden, en een buitengewone grootmoeder die haar aanzet om koste wat het kost haar weg te vinden. Maar een onverwacht bericht zal hun dagelijks leven door elkaar schudden. Zou dit een teken kunnen zijn dat ieder zijn eigen weg moet volgen? Een verhaal dat zowel intiem is als over samenhorigheid gaat, over het leven en de vrijheid van keuze op elke leeftijd. 

 

Franquin Bon Pour

Bekijk in de webshop

Dit boek biedt de mogelijkheid om voor het eerst kennis te maken met de tekeningen die Franquin maakte ter attentie van zijn verwanten. Als je een gerenommeerd ontwerper bent, gegrepen door de creatie en het ritme van de publicaties die elkaar opvolgen. Let op franstalig

 

Een sprookje uit New York
Adventureman 4

Bekijk in de webshop

Wat gebeurt er na het einde van de wereld? Voor Claire Connell betekent dit dat ze de erfenis van de legendarische pulpheld Adventureman heeft gekregen. Nu leert Claire het dat zij nu degene is die het moet opnemen tegen de vijanden van Adventureman, uit het verleden en het heden.

 

Een sprookje uit New York

Adventureman 3

Bekijk in de webshop

 

 

De straf
De cirkel van Minsk 5

Bekijk in de webshop

 De Cirkel van Minsk bestaat oorspronkelijk uit 5 idealistische soldaten die een ongelooflijke oorlogskist in de Tweede Wereldoorlog ontdekten. Een jackpot die hen miljardairs zou kunnen maken. Maar waar anderen hun geluk zouden hebben verbrast, kiezen de 5 mannen voor utopie. Ze willen dit enorme kapitaal wijden aan de creatie van een perfecte republiek.

 

De metgezel van de wind

Bekijk in de webshop

In de lucht is de wind je vriend of je ergste vijand. Oktober 1929. Antoine de Saint-Exupéry arriveert in Buenos Aires als de nieuwe luchtverkeersleider van Aeroposta Argentina. Hij moet daar de lijn naar Patagonië uitbreiden, precies op het moment dat er meer en meer nachtvluchten komen en de concurrentie moordender is dan ooit. Tijdens zijn verblijf werkt hij aan een roman over de nacht en de wind, twee elementen waarmee de piloten in Argentinië vaak worden geconfronteerd, met name als ze boven het gevreesde Andesgebergte moeten vliegen. Maar door de economische crisis van 1929 begint de luchtpost te wankelen als een reus op lemen voeten. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Reis met dit laatste deel van de reeks terug in de tijd, de tijd dat de luchtpost op zijn hoogtepunt was. 

 

Hemel op aarde
Wardane 2

Bekijk in de webshop

Lang geleden was de Marianentrog de diepst bekende plek in de Stille Oceaan. De druk op de bodem was duizend keer hoger dan die aan de oppervlakte, waardoor grondig onderzoek onmogelijk was. En zelfs nu het water verdwenen is, blijft de Lacune (zoals de Trench nu officieel heet) een gebied vol mysteries en raadsels, waar paniek heerst en logica verloren gaat. Een wijs man kiest een gewapend konvooi om mee te reizen, terwijl dwazen de reis door de Trench te voet wagen. Wardane biedt zijn diensten aan als gids en probeert zo min mogelijk na te denken over wat er in de Lacune gebeurt. Tot hij tijdens een passage volledig uit de hand loopt en hij geen andere keuze heeft dan in te grijpen. Lang geleden was de Marianentrog de diepst bekende plek in de Stille Oceaan. De druk op de bodem was duizend keer hoger dan die aan de oppervlakte, waardoor grondig onderzoek onmogelijk was. En zelfs nu het water verdwenen is, blijft de Lacune (zoals de Trench nu officieel heet) een gebied vol mysteries en raadsels, waar paniek heerst en logica verloren gaat.

 

 

Origins Hulk

Bekijk in de webshop

Deel de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van Marvel met een nieuwe generatie lezers! Bruce Banner wordt blootgesteld aan gammastraling die hem verandert in het razende monster genaamd The Hulk! Dan wordt Eddie Brock blootgesteld aan een Symbiont die zijn lichaam overneemt en zichzelf Venom noemt! Miles Morales pakt de mantel van Spider-Man op na zijn eigen spinnenbeet  en een experiment op Rhino geeft hem bovenmenselijke kracht die hij onmiddellijk voor het kwaad gebruikt!

 

Spider-man Black cat 3/3

Bekijk in de webshop

De mysterieuze verdwijning van een oude vriend brengt Felicia Hardy, de Black Cat, op zoek naar antwoorden naar New York.  Een zekere web slingerende ex-geliefde van haar volgt hetzelfde spoor. Hoe lang duurt het voordat ze hun kennismaking vernieuwen? 

 

De verdoemden van Kaapstad

Bekijk in de webshop

Twintig jaar na het afschaffen van de apartheid, worstelt Zuid-Afrika nog steeds met de littekens van het oude systeem. Er is nog steeds ongelijkheid en de bevolking is verdeeld tussen blanke eigenaren en zwarte arbeiders. Als de zwarte Sam dood wordt aangetroffen op de wijnmakerij van Pienaar, zijn werkgevers moet Luitenant Shepperd de problemen begrijpen die hebben geleid tot de tragedie. Het onderzoek wordt al snel verwarrend door de diverse conflicten, familiegeheimen, hekserij, en de verdwijning van een peuter in de buurt.

 

Leven met grote snelheid

Bekijk in de webshop

Een vrouw die haar leven ten volle heeft geleefd. Ze was de muze van een Parijse schilder, danser, stripper, avonturier en piloot. Een vrije persoonlijkheid, geliefd, geprezen maar vervolgens verraden en gekleineerd. Haar naam was Mariette Hélène Delangle, maar voor vrienden is ze: Helle Nice! 

 

Spelregels
Phobos

Bekijk in de webshop

Deze oplage is helaas met een misdruk verschenen. Binnenkort volgt de herdruk. Twaalf astronauten. Twaalf spelers. Twaalf verliezers. Vanuit anonimiteit opgestuwd naar internationale glorie, staan ​​de twaalf vrijers van het Genesis-programma op het punt Mars te bereiken en hun partner voor het leven te kiezen. Naarmate het einde van het speeddaten nadert, neemt de druk toe en vallen de maskers. Léonor, de Franse kandidate, wordt ingehaald door dit spel waaraan ze niet wilde deelnemen. Maar de regels zijn krom en de vrijers lopen het risico allemaal verliezers te worden want het de echte uitdaging is hun overleving voor iedereen. Phobos, de bekroonde bestseller-saga is een gewichtloze sci-fi-thriller die ruimteromantiek en een race om te overleven combineert.

 

Zorro de spionen

Bekijk in de webshop

Zorro is in 1919 geboren uit de pen van Johnston McCulley. Bijna 100 jaar later heeft de gemaskerde burgerwacht nog niets van zijn vurige temperament verloren. Overdag is hij een respectabele Californische edelman, maar als de nacht valt bestrijdt Don Diego de la Vega onrechtvaardigheid met de punt van zijn degen. Zijn werk signeert hij met de beroemde Z van Zorro. De gemaskerde vos en zijn medespelers Sargento Garcia, de bediende Bernardo en het paard Tornado vulden de kindertijd van diverse generaties in de vorm van talrijke boeken, f ilms, tv-series, tekenfif ilms en heel veel strips. Jean Pape was een van de meest getalenteerde tekenaars van Zorro. Hij produceerde diens avonturen gedurende meer dan 10 jaar, van 1967 tot 1980, in het gelijknamige tijdschrift. In dit album zijn drie fraaie verhalen opnieuw ingekleurd en niet eerder zo uitgegeven: De spionnen, Het dorp Pueblo en Het duel bij dageraad.

 

Anton Dingeman was hier

Bekijk in de webshop

Eenentwintig (21) jaar lang was Brave Burger Anton Dingeman zes (6) dagen per week in dagblad Trouw getuige van de actualiteit, die hij altijd even vriendelijk bescheiden wist te relativeren. Voor menigeen was hij een baken van rust in het nieuwsgeweld van de dag. En nu is hij dit voorjaar met pensioen gegaan. Niet alleen zijn trouwe schare lezers in zijn eigen dagblad waren in shock, ook columnisten van collega-dagbladen zoals de Volkskrant. Sylvia Witteman riep in vertwijfeling op Twitter: ‘Waarom?!’ Margriet Oostveen vroeg direct belet bij zijn schepper Pieter Geenen en moppert ophouden kan natuurlijk volstrekt niet. Maar hij doet het toch. Sterker nog, de nuchtere Anton Dingeman, die alleen maar soms héél even zijn zelfbeheersing verloor, zit inmiddels in Italië. Als doekje voor het bloeden heeft Pieter Geenen in Anton Dingeman was hier Dingemans beste inzichten gebundeld, gelardeerd met Weetjes van de Week. 

 

Onder de kiezels schuilt het strand

Bekijk in de webshop

Pascal Rabaté Onder de kiezels schuilt het strand Loctudy, september 1963, de laatste zomergasten verlaten de badplaats, maar de studenten in spe Albert, Francis en Edouard blijven er nog even vertoeven in afwachting van de aanvang van hun, door hun families uitgestippelde studies, die hen naar de hogere lagen van de samenleving zou moeten brengen. Op een avond gaan ze met wat flessen wijn naar het strand waar ze Odette ontmoeten, een knap jong meisje, die ze weet over te halen in te breken in de verlaten tweede huizen in deze badplaats. Betoverd door de schoonheid van Odette zien ze de duivelse valstrik niet aankomen. Rabaté heeft een ogenschijnlijk bitterzoet verhaal gecreëerd, waarin schijn echter bedriegt. Hij heeft een geëngageerd verhaal neergezet met duistere aspecten en een intelligent plot met veel wendingen en met vertederende personages. Het op groot formaat uitgevoerde album benadrukt zijn grafische kwaliteiten en de beheersing van het spel van licht en schaduw is onberispelijk. Dit album is een onmisbare titel voor liefhebbers van het werk van Rabaté en een verrassende ontdekking voor wie de onnavolgbare stijl van hem nog niet kent. 

 

De rechtvaardigen
Irena 2 -sc

Bekijk in de webshop

Een van de favoriete titels van de Noorman. Een treffende, ontroerende 5-delige reeks over de Poolse verzetsstrijdster Irena Sendlerowa. Ze redde bijna 2500 Joodse kinderen uit het getto van Warschau 

 

De rechtvaardigen
Irena 2 -hc

Bekijk in de webshop

 

 

Gold beach arromanches
Normandie 44 - 3

Bekijk in de webshop

 Juni 1944. De geallieerden lanceren een groots offensief in Normandië om Europa definitief van de nazi's te verlossen. Het begin van D-day.

 

Sword beach caen
Normandie 44 - 4 sc

Bekijk in de webshop

Paul en Wolfgang ontmoetten elkaar in erg bijzondere omstandigheden. Paul was een van de 177 Fransen die op 6 juni 1944 met het Kiefer-commando zouden ontschepen in Ouistreham, om Frankrijk te helpen bevrijden. Wolfgang was Duitser, en in alles zijn tegenpool. Die dag kruisten hun wegen elkaar, maar enkele jaren later brengt een samenloop van omstandigheden hen weer bijeen en worden ze vrienden. Dit album volgt het spoor van Paul en het Kiefer-commando bij de bevrijding van Ouistreham, vanaf de eerste voorbereidingen van de ontscheping en de Horsa-zweefvluchten bij de Pegasus-brug. Intussen is Hélène, Pauls latere vrouw, studente in Caen, en door haar ogen zien we hoe haar stad wordt bevrijd.

 

Sword beach caen
Normandie 44 - 4 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Gold beach arromanches

Normandie 44 - 3 hc 

Bekijk in de webshop