Rondleiding door onze winkel

Stripboekhandel De Noorman Arnhem is geopend in 1982. Inmiddels bestaat De Noorman dus meer dan 38 jaar en in die tijd is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Hieronder volgt een korte rondleiding door de winkel in woord en beeld. Niet alles komt aan bod, daarvoor kent De Noorman een te groot assortiment en teveel verborgen hoekjes en planken. We doen ons best om compleet te zijn in het aanbod van Nederlandstalige strips. We hebben een ruime sortering Amerikaanse comics en manga. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar leuke en bijzondere dingen. Bij binnenkomst val je met je neus in de boter: nieuwe strips en populaire reeksen.

Links naast de deur nog meer nieuwe strips o.a. humor, graphic novels en biografieën uit de muziekwereld.

Een paar meter verder bevindt zich een tweede tafel met nieuw werk en een kast met strips in hoofdzakelijk harde kaft. Weer een stukje verder bevinden zich de tweedehands strips, de Standaard uitgaven en een gevarieerde sortering overige series en titels speciaal voor de jeugd.

De wand achterin bevat Amerikaanse import van o.a. marvel en DC en Nederlandstalige marvel en DC ook Engelstalige  graphic novels en nog veel meer. 

Achterin bevinden zich t shirts, beeldjes, manga,'s  integralen reeksen en nog veel meer strips.

 Hieronder een gedeelte van onze manga collectie.